Fotevikens Kulturcenter

Museivägen 27, Höllviken, Sverige


Fotevikens Kulturcenter är samlingsnamnet på de institutioner och företag som befinner sig inom Fotevikens Museums område och vilka alla sammarbetar med museet och i de projekt som genereras enskilt eller tillsammans inom gruppen.

• Fotevikens frilutfsmuseum
• Fester och Högtider
• Konferens, kick-off, säljmöte i unik miljö
• Teambuildingaktiviteter

En plats med en gedigen historia för livets alla stunder. Njut av vår vackra utsikt och förtrollande atmosfär. Vi på Foteviken har mångårig erfarenhet av fester och tillställningar,  bröllop, födelsedagar, släktkalas, möhippa/svensexa. Tillsammans skräddarsyr vi ditt arrangemang och ser till att ni får en upplevelse utöver det vanliga och ett minne för livet.

Bara på Foteviken kan du njuta av historiens rungande vingslag samtidigt som du konfererar i en unik miljö precis vid den skånska kusten. De härliga vyerna ger en fantastisk energikick och får dig att minnas din konferens långt efter besöket på Foteviken. Vi kan erbjuda ett par färdiga konferenspaket så som Halv- eller Heldagskonferens och vi skräddarsyr såklart ditt arrangemang efter dina önskemål.

Fotevikens Vikingamuseum erbjuder föreningar, organisationer, bussgrupper med flera att samlas för till exempel en fika, lättare lunch eller varför inte en spännande vikingainspirerad måltid. Vi skräddarsyr allt efter era önskemål och kan även erbjuda en historisk rundvandring i vår vikingastad med eller utan guide.

 

 

 

 

Museivägen 27, 236 91 Höllviken
040-33 08 00

bokning@kulturcenter.se
www.kulturcenter.se

 


Taggar: